Μια νέα αρχή …

Ήδη έχει αρχίσει η νέα ακαδημαϊκή χρονιά και μαζί με αυτήν ένας νέος  προσωπικός ενημερωτικός  κύκλος  διαλέξεων-συζητήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ένα θέμα το οποίο απασχολεί πολλούς  νέους φίλους,  οι οποίοι έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με μια σειρά νέων επιστημονικών δεδομένων, είναι ότι  δυσκολεύονται να τα αντιληφθούν εφόσον αντιβαίνουν σε πολλές απόψεις τις οποίες διδαχτήκαμε στα σχολεία μας.
Για την διευκόλυνση όλων αυτών των φίλων μας θα τους προτείναμε αρχικά μια μέθοδο γενικής και απλής ενημέρωσής τους μέσω τεσσάρων εκπομπών της σειράς «Το Σύμπαν που αγάπησα» αναρτημένες στο youtube στο κανάλι «anemos», τις οποίες μπορείτε να τις βρείτε συγκεντρωμένες  στη διεύθυνση.
Όλο το άλλο  «υλικό»,  παλαιότερων  βίντεο, διαλέξεων ή συνεντεύξεων, άρθρων κλπ, αλλά και  του μελλοντικού υλικού το οποίο θα αναρτάμε συνέχεια στο κανάλι του youtube «anemos» ή  στην ιστοσελίδα μας

www.manosdanezis.gr και το facebook
αποτελεί  μια επιστημονική μεν  αλλά ακριβή και απλή εκλαϊκευμένη τεκμηρίωση, αλλά και επέκταση, όλων όσων αναφέρονται στα 4 αρχικά βίντεο που προτείναμε και απευθύνονται, σε  όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στην σύγχρονη επιστημονική γνώση και την σχέση της με τον άνθρωπο και τις υλικές και πνευματικές ανάγκες του.
Στο υλικό αυτό βέβαια επαναλαμβάνονται πάρα πολλές φορές ως «διδακτική επανάληψη» βασικές επιστημονικές ιδέες οι οποίες απαιτούνται.
Ελπίζουμε να βοηθήσουμε με αυτή μας την παρέμβαση.
Previous Post Next Post

You Might Also Like