Ώρες Ευθύνης …

“Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου … ουδέν λάθος αναγνωρίζεται”
Η τύχη του Ελληνικού Έθνους δεν μπορεί να αφεθεί απλά στα χέρια του «καλού Θεού της Ελλάδας», αλλά στη λογική των Ελλήνων, που πρέπει να αποδείξουν ότι την διαθέτουν.
Θα ήταν καταστροφικό, αν ξεφεύγοντας από την εξουσία κάποιου άλλου, βρεθούμε στο έλεος των παρορμήσεών μας, του θυμού και της εκδίκησης. Ένας άνθρωπος που η ζωή και οι πράξεις του ηγεμονεύονται από αυτές τις δυνάμεις, δεν έχει παρά την ψευδαίσθηση ότι είναι ελεύθερος, ενώ στην ουσία άγεται και φέρεται από δυνάμεις που δεν ελέγχει.
Το κύριο ζητούμενο από κάθε «Πολίτη» θα πρέπει να είναι το πως θα μπορέσει να αναβάλλει την άμεση πραγματοποίηση μιας έντονης επιθυμίας, που ίσως ξεπερνάει την εκτίμηση των συνεπειών που θα ακολουθήσουν την πραγματοποίησή της, μέχρις ότου παρεμβληθεί η παρατήρηση και η κρίση.
 «Αξιόμαχος πολίτης, έτοιμος να υπερασπιστεί με κάθε μέσον τα Εθνικά του δικαιώματα είναι ο καλά ενημερωμένος πολίτης και όχι ο ευνουχισμένος από τις πολιτικές ίντριγκες και τις προκατασκευασμένες εσωτερικές κοινωνικές διαμάχες.
Οι καιροί ου μενετοί.
Previous Post Next Post

You Might Also Like